fbpx
  • Ban Saut Tandem VIP

Het avontuur hoeft niet te eindigen bij de afronding van je AFF-opleiding. Bij Skydive Saint-Ghislain hechten we veel waarde aan veiligheid. Daarom bieden wij je na afronding van de AFF-opleiding een vervolgcursus aan, in samenwerking met de Canopy Piloting School. Heb je al de AFF-opleiding bij ons gevolgd? Dan bieden we je deze vervolgcursus gratis aan om je kennis te verfijnen. De cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte en een reeks sprongen, met een zorgvuldig briefing en debriefing.

De vijfdelige “canopy piloting” opleding begint met een gedetailleerde uitleg over de vliegeigenschappen van de parachute en over de vooruitgang die je boekt. De instructeur filmt elke sprong en landing. Je leert de verschillende aerodynamische principes begrijpen en ontwikkelt zo meer zelfvertrouwen en een groter veiligheidsgevoel. Hoe kom je vanuit een slechte spot terug in de landingzone? Hoe landt je veilig buiten de landigszone? Hoe kan je met de hangriemen werken i.p.v. de stuurriemen? Hoe werkt je gewicht in het harnas? Deze en vele andere vragen komen aan bod.

De cursus is er voor beginners maar ook voor ervaren springers. Je kan op elk niveau bijleren, ongeacht of je net uit de AFF-opleiding komt of al duizenden sprongen gemaakt hebt.

Canopy piloting school

picto aujourd'hui
Vandaag
picto jours cours canopy school
COURS CANOPY SCHOOL (2 dagen)
Inschrijving canopy piloting

Deelnemers
Annuleren

Tandems & Paras : Fermeture Annuelle

Skydive Saint-Ghislain
A 10' de Mons

Skydive Saint-Ghislain
fermé - Closed

 

Le centre est fermé en hiver et reprendra ses activités au mois de mars 2023.
The skydive center is closed during the winter and will start again his activities in March 2023.