• Ban Sauter - tarifs

Prijzen

Tandemsprong

Verschillende DuosprongenPrix 
Tandemsprong tijdens de week (Ma t/m Vr) 210€ Koopen
Tandemsprong tijdens het weekend en op feestdagen (ook tijdens de week) 240€ Koopen
     

Videoreportage

Verschillende VideoreportagesPrix
Videoreportage : Handycam
De perfecte aan-boord camera ! Bevestigd op de arm van uw tandem instructeur neemt deze camera met een breedhoeklens de vrije val op. Natuurlijk filmen wij ook de voorbereidingen en uw landing ! Wij bewerken uw video direkt na de sprong en u kan deze direkt mee naar huis nemen.
Zie onze videos
80€
Videoreportage & Fotos (videoman buiten)
Een kameraman begeleidt uw door de gehele sprong, inklusief de voorbereiding, het instappen en opstijgen in het vliegtuig. De cameraman springt samen met u uit het vliegtuig om van dichtbij uw glimlach in vrije val in beeld te brengen. Natuurlijk worden ook uw landing en eerste reacties vastgehouden! Voor vertek naar huis ontvangt u een link om uw videomontage te downloaden, als ook de fotos van uw avontuur.
110€

"Tijdens werkdagen" betekend alle dagen buiten weekenden en wettelijke feestdagen in Belgie. Er is geen gedeeltelijke terugbetaling voor sprongen die met een "cadeaubon" en tijdens de week worden gemaakt.

27/11 Cancel Today

Skydive Saint-Ghislain
A 10' de Mons

Météo mauvaise

Nous annulons cette journée de sauts suite aux mauvaises conditions météorologiques. Veuillez reprendre un nouveau rendez-vous via l’onglet de "Réservation".

We cancel this jump day due to bad weather conditions. Please book a new appointment through the folder "Reservation".