fbpx
 • Ban Saut Tandem Sky Experiences

Tandem Sky Experiences

zin om een extreem avontuur met een gezamelijke uitstap met vrienden of familie te kombineren?
Profiteer van onze cadeaubon sky experience!

Hiermee kan u meteen twee fascinerende luchtsporten ontdekken, een tandem parachute sprong en een rondvlucht in onze “Piper Saratoga”.

Ongeacht welke aktiviteit u als eerste kiest, allebei zijn onvergetelijk ervaringen! Voor avontuur en spanning komt U rechtstreeks bij Skydive Spa terecht, hier kan U de cadeaubon voor een tandem parachutesprong voor een person inruilen (*).
U ontvangt ter plaaste de nodige uitleg en stapt samen met uw instructeur in het vliegtuig dat u naar 4000m hoogte brengt.Op het moment dat de deur opend bent u veilig aan uw instructeur vastgehaakt. Beleef een vrije val van 45 seconden voordat de parachute geopend wordt. De instructeur stuurt u veilig terug naar de grond. Adrenaline puur en een overgetelijk belevenis zijn gegarandeerd!

KOOP / AANBIED een tandemsprong book de datum van uw skydivebook de datum van uw skydive


De rondvlucht in ons sportvliegtuig “Piper Saratoga” verloopt iets rustiger en is toch evenzo leuk. Samen met vrienden of familie aan boord kan u onze mooie streek vanuit de lucht ontdekken, de piloot geeft u de uitleg.
De vlucht duurt 20 minuten en u vliegt over het Circuit van Spa - Francorchamps, de Hoge Venen, meren in het gebied, enz...

Het arrangement omvat:

 • 1 tandem sprong bij Skydive Spa geldig op weekdagen, weekends en feestdagen
 • 1 rondvlucht in een sport vliegtuig (20 min) boven de Ardennen (circuit van Spa-Francorchamps, de meren van Robertville - Bütgenbach - Eupen - Gileppe, Venen) voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen (het is mogelijk de tour aan te passen).

Dit pakket wordt aangeboden voor 330€, de bon blijft een jaar geldig.

BELANGRIJK : Voor de tandem dient u een afspraak te maken, dit kan direct via onze website. Voor de rondvlucht stuurt u een email met het datum en de aantal deelnemers naar info@skydivespa.be.
(*) Natuurlijk kan u ook tandem sprongen voor meerdere personen reserveren. Deze betalen dan ter plaatse de regulaire prijs.

bc sky-experiences1
bc sky-experiences2
bc sky-experiences3
bc sky-experiences4
bc sky-experiences5
bc sky-experiences6

De uitrusting

Voor de Tandemsprongen maken wij gebruik van speciaal ontwikkeld materiaal, bestaande uit twee extra grote parachutes (een hoofd- en reserveparachute) alsook een harnas voor de passagier waarmee men op een solide manier aan z’n instructeur wordt vastgemaakt.

Al onze tandemparachutes zijn van de meest geavanceerde en modernste makkelij en werden ontwikkeld door de wereldwijd gerenommeerde fabrikanten zoals: Sigma ® et Vector ®, de absolute maatstaf in hun domein.

Ook zijn al onze uitrustingen voorzien van het veiligheidssysteem Vigil ®, verplicht in Skydive Saint-Ghislain. Dit systeem wordt gestuurd door een mini computer en is van de aller modernste technologie. Dit toestel waakt voortdurend over de veiligheid in vrije-val en zal bij eventuele problemen automatisch het valscherm openen.

Reservatie

Het is absoluut noodzakelijk om te reserveren via ons website : klik hier We kunnen dan samen het voor U meest geschikte moment uitkiezen.

Door het steeds groeiende succes voor de tandemsprong bij het grote publiek moeten wij U, ondanks onze welwillendheid soms vragen een beetje te willen wachten. Het is dus raadzaam om een beetje geduld en een goed humeur mee te brengen naar Saint-Ghislain. Reken er steeds op dat U een halve dag ter plaatse zal doorbrengen.

Als het weer het toelaat is het van april tot en met oktober elke dag mogelijk om te komen springen. Ons centrum is eveneens geopend tijdens de weekends van maart en november. Het enige wat U moet meebrengen is, makkelijk zittende kledij en een paar sportschoenen. De rest van de uitrusting zoals een springpak en bril wordt door ons verzorgt.

Indien U een videoreportage wenst kan U dit ter plaatse op het moment van de aanmelding doen. Een reservering vooraf is niet nodig.

KOOP / AANBIED een tandemsprong book de datum van uw skydivebook de datum van uw skydive

tenue-de-saut-ok

Voorwaarden

 • Om veiligheidsredenen begrenzen we het gewicht van de passagier op maximaal 95 Kg. Op leeftijd echte, staat er géén grens. Wel moet men een minimale grootte van 1m20 hebben. Voor niet vergezelde minderjarigen, hebben we een door de ouders ondertekende verklaring voor akkoord en een kopie van hun paspoort nodig.
 • Om te vermijden dat u tijdens de sprong onwel wordt raden wij aan dat u van te voren een lichte maaltijd toe zich neemt.
 • Uit veiligheidsoverwegingen mag u 12 uren voor uw sprong geen alcohool nuttigen.
 • Het is uit veiligheidsredenen niet toegestaan een eigen camera mee te voeren. Dit geldt voor alle types camera, ook Gopro.

Medische beperkingen

 • Het is NIET nodig om een attest van medische geschiktheid voor te leggen.
 • Het is absoluut voldoende als U over een goede gezondheid en een “normale” fysieke conditie beschikt.
 • Toch bestaan er contra indicaties zoals hartproblemen, bloedsomloop stoornissen, epilepsie, aandoeningen van de wervelkolom of dames in blijde verwachting.
 • Bij de inschrijving ter plaatse zich hier verder informeren. In geval van twijfel kan u het best van te voren kontakt met ons opnemen.

Algemene voorwaarden

Tandems & Paras : Fermeture Annuelle

Skydive Saint-Ghislain
A 10' de Mons

Skydive Saint-Ghislain
fermé - Closed

 

Le centre est fermé en hiver et reprendra ses activités au mois de mars 2023.
The skydive center is closed during the winter and will start again his activities in March 2023.