fbpx
  • Ban Saut en parachute tandem

De tandemsprong

Een sensatie met niets vergelijkbaar

Gefeliciteerd ! U heeft besloten de, meest waanzinnige belevenis in uw leven uit te proberen !
Bedenk even; Is het normaal om uit een perfect vliegend vliegtuig te springen om dan een vrije-val te maken aan 200 Km/U gedurende 45 sec. Dit is alles behalve normaal. Het volstaat om even z’n eigen grenzen te overschrijden om dit ongelooflijke gevoel van vrijheid te kunnen ervaren. Dit moet je beleven ! U kan op ons team rekenen om deze sprong te maken. Een onvergetelijk moment. Skydive Saint-Ghislain staat bekend voor zijn uitstekende kwaliteit, service en aangepaste infrastructuur. Onze uiterst ervaren instructeurs zullen U helpen bij het realiseren van uw droom in de meest veilige omstandigheden.

De tandem-, of duo-sprong in ongetwijfeld de makkelijkste en snelste manier om kennis te maken met de fascinerende wereld van het “Parachutisme”. Vastgemaakt aan de instructeur is het voor jong en oud mogelijk om een eerste stap te zetten in deze buitengewone sport.

KOOP / AANBIED een tandemsprong book de datum van uw skydive

Afloop

Bij uw aankomst in ons centrum zal U worden verwelkomt door ons sympathiek team van parachutisten die U de verschillende stappen van uw sprong zullen uitleggen. Dan krijgt U een springpak aan en wordt uw harnas op maat afgesteld. Daarna gaat het richting vliegtuig waar U, vergezeld van uw instructeur, een vlucht van ongeveer 15 minuten naar een drophoogte van om en bij de 4000 meter doet. Uw hartslag versnelt langzaam, rood licht, de deur gaat open. groen, … (hier zijn geen woorden voor) 45 seconden later, de parachute gaat open. U kunt weer relaxen en gedurende enkele minuten genieten van een adembenemend uitzicht dat het landschap van het stadje Saint-Ghislain U biedt vanuit de lucht. Tijdens de vlucht onder de parachute worden al uw eerste indrukken aan de instructeur verteld waarna U samen met hem in alle zachtheid de landing op het grasveld van het vliegveld uitvoert. Er rest slechts één verlangen … Dit wil ik nog eens doen !

De uitrusting

Voor de Tandemsprongen maken wij gebruik van speciaal ontwikkeld materiaal, bestaande uit twee extra grote parachutes (een hoofd- en reserveparachute) alsook een harnas voor de passagier waarmee men op een solide manier aan z’n instructeur wordt vastgemaakt.

Al onze tandemparachutes zijn van de meest geavanceerde en modernste makkelij en werden ontwikkeld door de wereldwijd gerenommeerde fabrikanten zoals: Sigma ® et Vector ®, de absolute maatstaf in hun domein.

Ook zijn al onze uitrustingen voorzien van het veiligheidssysteem Vigil ®, verplicht in Skydive Saint-Ghislain. Dit systeem wordt gestuurd door een mini computer en is van de aller modernste technologie. Dit toestel waakt voortdurend over de veiligheid in vrije-val en zal bij eventuele problemen automatisch het valscherm openen.

Reservatie

Het is absoluut noodzakelijk om te reserveren via ons website : klik hier We kunnen dan samen het voor U meest geschikte moment uitkiezen.

Door het steeds groeiende succes voor de tandemsprong bij het grote publiek moeten wij U, ondanks onze welwillendheid soms vragen een beetje te willen wachten. Het is dus raadzaam om een beetje geduld en een goed humeur mee te brengen naar Saint-Ghislain. Reken er steeds op dat U een halve dag ter plaatse zal doorbrengen.

Als het weer het toelaat is het van april tot en met oktober elke dag mogelijk om te komen springen. Ons centrum is eveneens geopend tijdens de weekends van maart en november. Het enige wat U moet meebrengen is, makkelijk zittende kledij en een paar sportschoenen. De rest van de uitrusting zoals een springpak en bril wordt door ons verzorgt.

Indien U een videoreportage wenst kan U dit ter plaatse op het moment van de aanmelding doen. Een reservering vooraf is niet nodig.

KOOP / AANBIED een tandemsprong book de datum van uw skydivebook de datum van uw skydive

tenue-de-saut-ok

Voorwaarden

  • Om veiligheidsredenen begrenzen we het gewicht van de passagier op maximaal 95 Kg. Op leeftijd echte, staat er géén grens. Wel moet men een minimale grootte van 1m20 hebben. Voor niet vergezelde minderjarigen, hebben we een door de ouders ondertekende verklaring voor akkoord en een kopie van hun paspoort nodig.
  • Om te vermijden dat u tijdens de sprong onwel wordt raden wij aan dat u van te voren een lichte maaltijd toe zich neemt.
  • Uit veiligheidsoverwegingen mag u 12 uren voor uw sprong geen alcohool nuttigen.
  • Het is uit veiligheidsredenen niet toegestaan een eigen camera mee te voeren. Dit geldt voor alle types camera, ook Gopro.

Medische beperkingen

  • Het is NIET nodig om een attest van medische geschiktheid voor te leggen.
  • Het is absoluut voldoende als U over een goede gezondheid en een “normale” fysieke conditie beschikt.
  • Toch bestaan er contra indicaties zoals hartproblemen, bloedsomloop stoornissen, epilepsie, aandoeningen van de wervelkolom of dames in blijde verwachting.
  • Bij de inschrijving ter plaatse zich hier verder informeren. In geval van twijfel kan u het best van te voren kontakt met ons opnemen.

Algemene voorwaarden

Tandems & Paras : Fermeture Annuelle

Skydive Saint-Ghislain
A 10' de Mons

Skydive Saint-Ghislain
fermé - Closed

 

Le centre est fermé en hiver et reprendra ses activités au mois de mars 2023.
The skydive center is closed during the winter and will start again his activities in March 2023.