fbpx
  • Ban Saut Tandem Slow & Furious

Duosprong Slow & Furious

ZIN OM EEN UITGEBREIDE REIS IN DE OPEN LUCHT TE ONDERNEMEN?
PROFITEER VAN ONZE CADEAUBON SLOW & FURIOUS!

Hiermee kan u meteen twee fascinerende luchtsporten ontdekken, een tandem parachute sprong en een balloonvaart.

Ongeacht welke aktiviteit u als eerste kiest, allebei zijn onvergetelijke ervaringen! Voor avontuur en spanning komt U bij Skydive Spa of Skydive Saint-Ghislain terecht, hier kan U de cadeaubon voor een tandem parachutesprong voor een person inruilen (*).

U ontvangt ter plaaste de nodige uitleg en stapt samen met uw instructeur in het vliegtuig dat u naar 4000m hoogte brengt.Op het moment dat de deur opend bent u veilig aan uw instructeur vastgehaakt. Beleef een vrije val van 45 seconden voordat de parachute geopend wordt. De instructeur stuurt u veilig terug naar de grond. Adrenaline puur en een overgetelijk belevenis zijn gegarandeerd.

KOOP / AANBIED een tandemsprong book de datum van uw skydivebook de datum van uw skydive


Om de open lucht en de uitzicht over de belgische landschap op een rustigere manier te genieten maakt u een afspraak met onze partners van www.montgolfiere.be of www.europeanballoon.be. U zweeft door de lucht, aangedreven enkel door de wind.

Reserveer uw plaats voor een heerlijk ontspannende reis waarbij u een volledig nieuw perspectief ontdekt. U kan uit een aantal verschillende vertekplaatsen kiezen.  Bovenop wordt dit avontuur afgerond door een glasje champagner…. !

Het pakket sluit in:

Dit pakket wordt aangeboden voor 290€, de bon blijft een jaar geldig.

BELANGRIJK : u kan de afspraak voor de tandem sprong direct via onze website maken. Voor de reservatie voor uw ballonvaart neemt u rechstreeks contact op met onze partner.  (*) Natuurlijk kan u sprongen voor meerdere personen reserveren. Deze betalen dan ter plaatse de regulaire prijs.

bc slow-furious slide 1
bc slow-furious slide 2
bc slow-furious slide 3
bc slow-furious slide 4
bc slow-furious slide 5
bc slow-furious slide 6

De uitrusting

Voor de Tandemsprongen maken wij gebruik van speciaal ontwikkeld materiaal, bestaande uit twee extra grote parachutes (een hoofd- en reserveparachute) alsook een harnas voor de passagier waarmee men op een solide manier aan z’n instructeur wordt vastgemaakt.

Al onze tandemparachutes zijn van de meest geavanceerde en modernste makkelij en werden ontwikkeld door de wereldwijd gerenommeerde fabrikanten zoals: Sigma ® et Vector ®, de absolute maatstaf in hun domein.

Ook zijn al onze uitrustingen voorzien van het veiligheidssysteem Vigil ®, verplicht in Skydive Saint-Ghislain. Dit systeem wordt gestuurd door een mini computer en is van de aller modernste technologie. Dit toestel waakt voortdurend over de veiligheid in vrije-val en zal bij eventuele problemen automatisch het valscherm openen.

Reservatie

Het is absoluut noodzakelijk om te reserveren via ons website : klik hier We kunnen dan samen het voor U meest geschikte moment uitkiezen.

Door het steeds groeiende succes voor de tandemsprong bij het grote publiek moeten wij U, ondanks onze welwillendheid soms vragen een beetje te willen wachten. Het is dus raadzaam om een beetje geduld en een goed humeur mee te brengen naar Saint-Ghislain. Reken er steeds op dat U een halve dag ter plaatse zal doorbrengen.

Als het weer het toelaat is het van april tot en met oktober elke dag mogelijk om te komen springen. Ons centrum is eveneens geopend tijdens de weekends van maart en november. Het enige wat U moet meebrengen is, makkelijk zittende kledij en een paar sportschoenen. De rest van de uitrusting zoals een springpak en bril wordt door ons verzorgt.

Indien U een videoreportage wenst kan U dit ter plaatse op het moment van de aanmelding doen. Een reservering vooraf is niet nodig.

KOOP / AANBIED een tandemsprong book de datum van uw skydivebook de datum van uw skydive

tenue-de-saut-ok

Voorwaarden

  • Om veiligheidsredenen begrenzen we het gewicht van de passagier op maximaal 95 Kg. Op leeftijd echte, staat er géén grens. Wel moet men een minimale grootte van 1m20 hebben. Voor niet vergezelde minderjarigen, hebben we een door de ouders ondertekende verklaring voor akkoord en een kopie van hun paspoort nodig.
  • Om te vermijden dat u tijdens de sprong onwel wordt raden wij aan dat u van te voren een lichte maaltijd toe zich neemt.
  • Uit veiligheidsoverwegingen mag u 12 uren voor uw sprong geen alcohool nuttigen.
  • Het is uit veiligheidsredenen niet toegestaan een eigen camera mee te voeren. Dit geldt voor alle types camera, ook Gopro.

Medische beperkingen

  • Het is NIET nodig om een attest van medische geschiktheid voor te leggen.
  • Het is absoluut voldoende als U over een goede gezondheid en een “normale” fysieke conditie beschikt.
  • Toch bestaan er contra indicaties zoals hartproblemen, bloedsomloop stoornissen, epilepsie, aandoeningen van de wervelkolom of dames in blijde verwachting.
  • Bij de inschrijving ter plaatse zich hier verder informeren. In geval van twijfel kan u het best van te voren kontakt met ons opnemen.

Algemene voorwaarden

Tandems & Paras : Fermeture Annuelle

Skydive Saint-Ghislain
A 10' de Mons

Skydive Saint-Ghislain
fermé - Closed

 

Le centre est fermé en hiver et reprendra ses activités au mois de mars 2023.
The skydive center is closed during the winter and will start again his activities in March 2023.